Dziś jest: Poniedziałek 28 Maja 2018
Imieniny: Jaromira, Justa, Justyny

Rumia Reda Wejherowo portal społeczno-kulturalny Małe Trójmiasto Kaszubskie

Magda Gessler w Redzie. Znamy datę emisji odcinka Kuchennych Rewolucji w Dzikim Winie

Kuchenne Rewolucje

Restauracja „Dzikie wino” w Redzie za sprawą Magdy Gessler przeszła w styczniu Kuchenną Rewolucję. Na emisję programu w stacji TVN przyszło nam czekać blisko 4 miesiące.

Przypomnijmy, że Magda Gessler w połowie stycznia dokonywała w Redzie kuchennej rewolucji w restauracji "Dzikie Wino", którą po przemianie nazwano "Świnka i Rybka". Z kolei w lutym gwiazda telewizji powróciła, aby sprawdzić czy założenia rewolucji zostały spełnione. Czy Magdzie Gessler zasmakowały dania "Świnki i Rybki"? Odpowiedź brzmi tak, restauratorka podpisała się pod tą rewolucją.

Jak przebiegła kuchenna rewolucja w Redzie?

Dowiemy się  najbliższy czwartek o godzinie 21:30, gdy na antenie TVN zostanie wyemitowany program "Kuchenne Rewolucje" nakręcony w redzkiej restauracji.

"Dzikie Wino" w Redzie to okazała i rodzinna inwestycja, którą wymyśliła matka dorosłych dzieci Asi i Marcina, i żona pana Stanisława. „Dzikie wino” miało zapewnić dobrobyt całej rodzinie. Niestety zanim ukończono budowę pomysłodawczyni tej inwestycji zmarła.

Zobacz też: Magda Gessler w Redzie, zmienia oblicze Dzikiego Wina

Rodzina dołożyła wszelkich starań, żeby zrealizować marzenie matki i żony i doprowadzili inwestycję do końca. Szybko okazało się, że prowadzenie restauracji ich przerasta, bo restauracja wpędziła rodzinę w długi. Dlatego pan Stanisław do rodzinnego biznesu włączył swoją nową partnerkę Marię – specjalistkę od gastronomii.

Zobacz też: Magda Gessler sprawdziła rewolucję! Jak wypadła Świnka i Rybka w Redzie?

Jego decyzja jednak nie poprawiła sytuacji materialnej, ale pogorszyła i tak już złe relacje z dziećmi. Trudno im znaleźć wśród wzajemnych oskarżeń wspólny język – zgadzają się wszyscy tylko w jednym – pomóc im może tylko Magda Gessler!

foto: materiały promocyjne tvn s.a.

Komentarze (7)

Dodaj komentarz

Reklama

Bylem w marcu czyli niedługo po rewolucjach syf syf syf i te okna opsrane przez muchy to przecież w marcu jeszcze móch nie ma a te gówna to z zeszlego roku ,zamówilem żeberka i rybę powiem krótko żeberka śmierdziały starym knurem pływajace w tłuszczu kawalki włoszczyzny bardziej ochydnego dania nie jadłem .Co do ryby mam to samo zdanie zamoczona w tluszczu i to chyba tym samym co zeberka dwa ziemniaczki i pomidor śmiech na sali bez smaku . A najlepsze zostawilem sobie na koniec sok z pomidorów z bazylią . jeden pomidor do sokowirówki a i reszta woda NG jak to zobaczyłem to mi się nóz otwożyl. W kieszeni lubie panią Magdę ale jak oni dostaną rekomędacje Pani M .Gessler to ja się zalamie to co oni reprezętują sobą tzw świnka i rybka to dno obsługa masakra a ceny za te zlewki kosmos a. Bym zapomniał żurek na maślance katastrofa ❕❕❕❕❕❕to poprostu masakra podali zupę fajnie bo w rondelku ale to był kapuśniak z jajkiem to nawet nie miało zakwasu z mąki nawet mogli kupić w butelce zakwas z biedronki ale chala bede każdej osobie którą spotkam odradzal tą Restaurację wiem ze obrażam nszwę Restauracja więc powiem Świnka i Rybka to nie restauracja to nawet nie bar to powinno się zamknąć zeby oczedzic sobie wstydu.

Dodaj komentarz

Komentarze na Facebooku